Hm, może wpuścić jakiegoś smarowidła to przestanie? Tylko czy zamek sie nie zdupi :?
Problem z oświetleniem
Zwiń
X
-
Problem z oświetleniem
Mam mały problem z oświetleniem wewnętrznym.
Po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki górna lampka zapala się z opoźnieniem, czasami nie włącza się w ogóle.
Drobny problem ale wkurza.
Możecie mi pomóc ?Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
-
-
Re: Problem z oświetleniem
A czy ten problem nie pojawił się czasem po włożeniu radia o którym pisałeś w innym wątku? Bo objawy są charakterystyczne dla źle podłączonego radia. Ja w każdym razie miałem dokładnie tak samo jak podłączyłem sobie radio. Dopiero zamiana przewodów pomogła. Proponowałbym sprawdzić, bo może skończyć sie to nie najlepiej. Taka mała rada elektronika niepraktykującego :szeroki_usmiechZamieszczone przez LIFEMam mały problem z oświetleniem wewnętrznym.
Po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki górna lampka zapala się z opoźnieniem, czasami nie włącza się w ogóle.
Drobny problem ale wkurza.
Możecie mi pomóc ?...
O1 ASV & O2 RS
Komentarz
-
-
No właśnie tak się zaczęło robić od czasu wymiany radia, poza tym radio nie trzyma pamięci, coś musiałem skopać przy podłączaniu kabelków.A czy ten problem nie pojawił się czasem po włożeniu radia o którym pisałeś w innym wątku? Bo objawy są charakterystyczne dla źle podłączonego radia. Ja w każdym razie miałem dokładnie tak samo jak podłączyłem sobie radio. Dopiero zamiana przewodów pomogła. Proponowałbym sprawdzić, bo może skończyć sie to nie najlepiej. Taka mała rada elektronika niepraktykującego
[ Dodano: Wto 23 Sie, 05 07:38 ]
A to muszę sprawdzić.wtedy jest wiecej problemow-np.nie dziala brzeczyk ostrzegajacy o swiatlach na otwartych drzwiach...Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
Komentarz